Här kommer jag att löpande uppdatera med information om de problem jag har med tjänsten och framförallt deras box. Jag har tröttnat på allt strul med viaplay och deras driftproblem och kommer nu föra en loggbok.

Om ni vill läsa lite om problem som funnits och fortfarande finns med viaplay-boxen kolla in denna tråden i deras forum

2014-01-23

Problem med Viasat Fotboll HD på boxen. Uppmärksammas av användare i forumet. Bilden laggar och går i loopar. Kl 22.00 är problemet fortfarande inte löst.

2014-01-14

Kl 18 ser jag att viasat fotboll hd inte fungerar. först blir det loopar och sedan dålig bild. Jag rapporterat i forumet och andra kunder bekräftar.

Kl 19:45 ska jag kolla på hockey. Då har Viasat hockey slutat fungera. Testa även viasat sport och motor. Ingen fungerar. Det är även problem för de som kollar hockeyn på övriga enheter

Får svar 20:05 om att dom har ett nätverksproblem som gör att sändningarna inte fungerar.

Åter igång och fungerar 20:50

2014-01-12

Problem med viasat sports HD kanaler igen. BIldkvalitén pendlar upp och ner. Problemet rapporteras i forumet på morgonen.

Viasat hockey hoppar igång vid 18. Viasat sport hoppar igång strax efter 22

2014-01-06

Jag rapporterar på forumet runt kl 11 om att sportkanalerna verkar pendla mycket i kvalitét och ibland fryser bilden helt. Flera på forumet svarar sedan och bekräftar problemet. Viaplay support svarar efter en timme om att man har samma problem hos sig och har rapporterat problemet till sin leverantör. De svarar senare med ett inlägg om att leverantören har haft underhåll på morgonen och att de har behövs starta om deras kodare och att det inom kort bör fungera igen. De svarar dock lite senare att detta problemet kan dröja kvar upp till fyra timmar innan det löses helt på grund av en cache up funktion. Felet var inte åtgärdat förräns runt kl 18 på kvällen.